De Sede is gespecialiseerd in kwalitatieve, lederen meubels. Gulden Interieur is uw officiële dealer voor de meubels van dit Zwitserse merk.

De Sede

De Sede is een bedrijf met een traditie die ver terug gaat. Zolang als dit bedrijf bestaat ligt de focus op vakmanschap. Vakmanschap begint bij materiaalkennis. Zo werkt De Sede veel met leer van de hoogste kwaliteit en vormt deze tot elegant en exclusief meubilair. Hierdoor heeft De Sede design klassiekers zoals de DS-600, DS-1025 en de DS-1064 op haar naam staan.

De DS-600 van De Sede verkrijgbaar bij Gulden interieur. Uw interieur adviseur, specialist en ontwerper voor privé en zakelijke projecten.
DS-600

Vakmanschap

Het leer word binnen de eigen werkplaats gesneden en verwerkt. Met een getraind oog word het leer gecontroleerd op eventuele onregelmatigheden die tijdens het leven van het dier tot stand zijn gekomen. Leer is een natuur product en elke huid is anders. De stoffeerder weet het leer zo te verwerken dat alleen de mooiste delen van de huid in het zich op de meubels naar voren komen. Ook komt het nog regelmatig voor de speciale naden met de hand worden gestikt waardoor elk meubelstuk uniek is in haar bestaan.
Kortom: vakmanschap van het hoogste niveau, strenge kwaliteitseisen, optimaal oog voor detail en persoonlijke toewijding vloeit door de aderen van elke werknemer van dit prachtige Zwitserse bedrijf en dat zie je terug in de meubels, wanneer hij net nieuw is maar ook na 15 jaar. 
De Sede en Gulden Interieur staan volledig achter de kwaliteit van de producten. Op alle lederen en stoffen meubels geeft De Sede vijf jaar garantie. Ondanks de hoge standaarden en kwaliteit ontkomt u er toch niet aan dat elke meubel die zeer geliefd is en veel gebruikt wordt ooit slijtage zullen vertonen. Maar een kwaliteitsmeubel brengt ook met zich mee dat deze goed te restaureren is.

De Showroom

In onze showroom zijn een aantal modellen van De Sede te bekijken en tevens alle materialen te bekijken.
Onze adviseurs kunnen u met net zoveel toewijding al uw vragen beantwoorden en u adviseren over de mogelijkheden die dit merk te bieden heeft in combinatie met een passend stijladvies tot uw woondroom. De Sede heeft nauwe samenwerking met FSM, ook dit merk vind u bij ons terug.