Janua

Het merk Janua bestaat sinds 2005. De bedrijfsfilosofie van dit merk is gebaseerd op waarden i.p.v. regels.
Authenticiteit en tijdloosheid zijn twee waarden van Janua waar elk ontwerp mee begint. Trendgevoelige items zul je hier dan ook niet vinden. Het is juist deze mentaliteit wat Janua maakt tot hoogwaardige meubelfabrikant.

Als het om kwaliteit en duurzaamheid gaat, spreken wij niet over het merk maar over haar meubels. Deze vakmensen doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u niet alleen een tevreden, maar ook een enthousiaste bent en blijft. 
Janua groeit continu: Sensationele innovaties en een steeds groter wordend assortiment kenmerken de levendige ontwikkeling van Janua tot op de dag van vandaag. 
Dat is te danken aan de ruim 50 vaste en freelance medewerkers die zich met hun grenzeloze wil elke dag inzetten om van elke klant een fan te maken en dromen te realiseren.

Janua: een Duitse meubelfabricant. Tafels, bedden, banken, kasten en planken in maatwerk en serieproductie. verkrijgbaar bij Gulden-Interieur

Meubels met karakter

Janua werkt met natuurlijke materialen zoals hout en marmer en omarmd hierbij haar originele charme. Bomen met een natuurlijke historie hebben karakter wat soms koppig, polariserend of ongemakkelijk kan zijn en daarom juist interessant voor Janua. De producten van Janua verfraaien niets, maar vertellen eerder het verhaal van hun oorsprong zonder opsmuk en storende accessoires.

BB11 Clamp, Janua. Een stoere, robuuste tafel met hoogwaardige, minimalistische afwerking. Verkrijgbaar via uw officiële dealer: Gulden Interieur.

Identiteit

Tafels, banken, bedden, kasten en planken – de basics onder de meubels vormen onze leefruimte. We hebben er elke dag mee te maken en bepalen, bewust of onderbewust, ons perspectief op het dagelijks leven. Voor Janua is deze kennis een motivatie om meubels te creëren met een eigen identiteit. Meubels die niet alleen mooi zijn maar meubels waar je keer op keer verliefd op wordt. Janua-meubels zijn gemaakt vanuit de vreugde van vernieuwing. De aandacht voor detail is merkbaar. Iedereen die ooit met zijn hand over natuurlijke, gekalkte of geoliede houten oppervlakken heeft gestreken, weet hoe sensueel het leven kan zijn. 

Niets raakt ons mensen meer dan iets dat op ons lijkt. Daarom zijn de individuele ideeën van u over een perfecte inrichting belangrijk voor Janua. Dat kan doordat dit merk een relatief klein, maar fijne meubelfabricage heeft die dagelijks voor de uitdaging van maatwerk in serieproductie staat. 
Het combineren van betrouwbaar en nauwkeurig maatwerk en het vervullen van persoonlijke speciale droom wensen. Dat is de collectie van Janua: een liefdesverklaring aan het moderne leven met traditionele waarden. 

Gulden Interieur is met trots een van de 300 met zorg geselecteerde dealers van Janua in Europa. Onze adviseurs informeren u graag in onze showroom over de modellen die dit merk te bieden en kunnen u een passend stijladvies geven gebaseerd op uw woonwensen.