Montis, een meubelmerk en fabrikant die innovatieve technieken, kwaliteit, vakmanschap en functionaliteit combineert. Gulden Interieur.

Montis

Elke stap die bij Montis wordt gezet, is te herleiden tot één drijfveer. Streven naar het  creëren van meubels waar je elke dag gelukkig van wordt. Als je ze gebruikt én als je ernaar kijkt. Ontwerpen die een huisgenoot zijn: niet voor even, maar voor lange tijd. Als een partner, waar je van op aan kunt. Hier worden gevarieerde woonwensen vertaald in comfortabele, kwalitatief superieure producten. Ze dragen de eigenzinnige handtekening van haar ontwerpers. Tegelijkertijd zijn ze naadloos afgestemd op de persoonlijke levensstijl van u. Met buitengewone precisie, toewijding en vasthoudendheid staat het Montis team daar garant voor. Dag in, dag uit.

De style

Montis ontwerpen worden niet beperkt door rechte lijnen en hoeken. De speelse vormentaal ontleent zijn flexibiliteit aan het vormschuimen. Onze vormschuimerij is uniek in Nederland. Tijdens dit productieproces wordt een frame van gebogen stalen buizen omgoten met polyurethaanschuim. Die manier van werken minimaliseert het restafval, garandeert zitcomfort, een lange levensduur en grote creatieve vrijheid. Bij Montis is er geen vaste lijn. Alles is vormelijk: industrieel én elegant.

Duurzaam door verandering

Vakmanschap, liefde voor comfort en materialen vormen sinds 1974 het uitgangspunt voor Montis meubelen met een duurzame basis.

Bij Montis geld, een duurzame meubel is een meubel die lang mee gaat en dat vraagt om een tijdloos karakter. De tijdloosheid zit hem in de vorm en opbouw van het ontwerp. 

Als sinds de jaren tachtig ontwikkelt Montis meubelen die makkelijk kunnen worden her gestoffeerd. Daarnaast kent de collectie een reeks modellen waarvan je zelf makkelijk de hoezen kunt vervangen. Omdat ze na jarenlang intensief gebruik aan vernieuwing toe zijn, of omdat je zelf aan een andere kleur toe bent.

Montis, een meubelmerk en fabrikant die innovatieve technieken, kwaliteit, vakmanschap en functionaliteit combineert. Gulden Interieur.

In onze showroom vind u meerdere modellen uit het assortiment van Montis. Onze adviseurs informeren u graag in onze showroom over de modellen die dit merk te bieden en kunnen u een passend stijladvies geven gebaseerd op uw woonwensen.