Foscarini, een modern, verlichting merk met succesvolle design klassiekers. Te zien en verkrijgbaar in de showroom bij Gulden Interieur.

Foscarini

Dit merk van Italiaanse bodem is dagelijks bezig met licht. Foscarini droomt, ontwikkeld, speelt en ontwerpt decoratief licht. Of het licht aan of uit staat, de lamp moet u verleiden, verassen en inspireren. Dat is het design uitgangspunt van Foscarini. De lampen van Foscarini zijn meer dan een toevoeging aan een ruimte. Deze ontwerpen zijn bedoelt als design objecten die de ruimte transformeert naar een plek waar een ieder graag wilt zijn. Het is dan ook niet voor niks dat dit merk een grote diversiteit van keer op keer nieuwe succesvolle lampen ontwikkelt. 

Foscarini - Spokes. Deze hanglamp is verkrijgbaar bij Gulden Interieur. Uw interieur adviseur, specialist en ontwerper voor privé en zakelijke projecten.
Foscarini I Spokes

Ontwerp proces

Het ontwerp proces van Foscarini begint bij een idee en i.p.v. een productieproces waardoor de ontwerpers starten zonder beperkingen. Hierdoor hebben de lampen van dit merk vrij vormen waarbij elke keer de uitdaging aan word gegaan om het onmogelijke mogelijk te maken. Makkelijke en snelle oplossingen komen bij Foscarini dan ook niet voor in het woordenboek. 

Foscarini - Uto. Een speelse lamp die geschikt is voor binnen en outdoor verlichting. verkrijgbaar bij Gulden Interieur.

Samenwerkingen

In haar 35 jaar bestaan heeft dit merk vele samenwerkingen gehad met internationale ontwerpers. Dit heeft geleid tot een lange lijst design iconen die over de hele wereld terug te vinden zijn. Of het nu thuis is of in openbare ruimtes, Foscarini is overal te vinden. 
Hiernaast ziet u de UTO die bij F12, een zweeds restaurant, te vinden is. De UTO is ontworpen met zacht licht en kan zowel hangen als over een object of op de vloer geplaatst worden. Doordat de buitenkant van Thermoplastisch elastomeer en polycarbonaat is vervaardigd heeft UTO een elastisch karakter waar u werkelijk alle kanten mee op kan. De lange hals van UTO benadrukt het hoge plafond van F12 waardoor deze lamp volledig tot haar recht komt.

In onze showroom kunt u het licht van Foscarini beleven en ondervinden. Onze adviseurs informeren u graag over alle modellen die dit bijzondere merk te bieden heeft. Ook advies op maat is mogelijk.