Pode

Bij Pode zit je goed. Letterlijk en figuurlijk. Met Leolux als moederschip plukt Pode bij elk ontwerp de vruchten van de ruim 85 jaar aan ervaring en vakmanschap van dit merk. 
Design gaat hier verder dat losse elementen. Design voor Pode gaat over een manier van leven. Vanuit dit oogpunt vind u bij dit merk een complete lifestylecollectie waarbij alle items elkaar feilloos aanvullen in beeldtaal, kleur en gevoel. 
Pode werkt samen met vele internationale ontwerpers wat ook duidelijk terug te zien is in de internationale sfeer die de producten kenmerkt. 

Pode I Shallow en Turia. Shallow is een prachtig karpet met meerdere cirkels. Turia is een bank met vloeiende lijnen. Beide te zien en verkrijgbaar bij Gulden Interieur.

Toegankelijk

Een van de basisprincipes is het bereikbaar maken van de Pode-Lifestyle voor een zo breed mogelijk publiek. Daarom Ligt de lat voor de kwaliteit en uitstraling op het hoogste niveau, maar de prijs juist niet. Bovendien word er een garantie termijn van 7 jaar gehanteerd, een fijne zekerheid die u niet bij elk merk vind.
Een kwalitatief product begint bij kwalitatieve materialen voor zowel de buitenkant als het binnenwerk. 
Daarom werkt Pode niet alleen met gerenommeerde leveranciers op het gebied van Stoffen en ledersoorten zoals De Ploeg, Kvadrat en SKAI, maar ook met de beste kwaliteiten schuim, hout, metaal en elk ander materiaal wat in uw meubel verwerkt word. 

 

Designers

De designers waar Pode mee samenwerkt zijn stuk voor stuk talentvolle, internationale, ambitieuze en precieze ontwerpers met een grote liefde voor interieur. Frederica Biasi is een van deze ontwerpers. Afkomstig uit Italië is Frederica in 2011 Cum Laude afgestudeerd aan het European Institute of Design in Milaan. Haar grote reislust komt vanuit een jacht naar nieuwe verhalen en inspiratie die zij verwerkt in haar ontwerpen. Zo ontwierp Frederica Biasi onderandere ‘Chap’, een vriendelijke fauteuil met fijne rondingen, een vleugje retro en vloeiende armleuningen. 

Pode I Chap, Een fauteuil met vriendelijke rondingen, een vleuge retro en vloeiende armleuningen. Verkrijgbaar bij Gulden Interieur.

In onze showroom vind u een uitgebreid assortiment van pode en Leolux om te ervaren. Onze adviseurs informeren u graag in onze showroom over de modellen die dit merk te bieden en kunnen u een passend stijladvies geven gebaseerd op uw woonwensen.